Hoppa till innehåll

SD-ledamot: ”Spika upp grishuvuden på ytterdörren”

15 december, 2010

Efter bombattentatet i Stockholm nyligen är det många sverigedemokrater som tycker det är ett bra tillfälle att synas och höras. En av dem är Levi Klausen, ledamot i Filipstads kommunfullmäktige. Han uppmanade, på sin statusrad på Facebook, alla nationalister att spika upp grishuvuden på dörren för att hålla muslimer borta.

Uppmanar alla nationalister att spika upp grishuvuden på ytterdörrarna!!! För att hålla muslimerna borta” skrev han på lördagskvällen, några timmar efter attentatet.

Sverigedemokraternas distriktsordförande i Värmlands län, Runar Filper, säger att han inte  tror  Levi Klausen har något emot muslimer i grund och botten utan att det är en reaktion på terrorattacken.

Levi Klausens bror Jerry Klausen som satt för  Sverigedemokraterna i kommunfullmäktige förra mandatperioden ser inte så allvarlig på det:

– Det är åsiktsfrihet i Sverige. Han skrev det inte i Sverigedemokraternas namn, säger Jerry Klausen.

Att Levi inte skulle ha något emot just mulimer blir svårt att tro när han under lördagen fått för sig att någon tagit sig in på hans Facebook-konto och skrev: ”Någon apa från Azerbadjan hade roat sig med att logga in på min FB tidigare idag. ??? muslimer ???”.

Läs artiklen in EXPO

No comments yet

Lämna en kommentar